img 1783
Trygve Skaug. Foto: Hardingtonar
Trygve Skaug. Foto: Hardingtonar
Trygve Skaug. Foto: Hardingtonar

Trygve Skaug gav ein avslappande konsert med mange gode små dikt med visdomsord

Sundagskveld senkar me skuldrene med Trygve Skaug på scena.
Ein konsert med Trygve Skaug er ein blanding av gode tekstar, høg musikalsk kvalitet, lun poesi og finurlege betraktningar om livet slik det er og slik me drøymer om at det skal vera.

Skaug er både låtskrivar, vokalist og poet. Musikken hans har sidan 2010 vore over 220 veker på NRK P1 A-, B-, og C-lister. Han er ein av dei lyrikarane som sel mest i Norge og låg på topplista i lyrikk gjennom heile 2016 og 2017. I tillegg er dikta hans mellom dei mest delte på sosiale media, med over 90.000 fylgjarar.

På konsertane har han i tillegg til eigne låtar ofte med seg nokre av sine treffsikre oversetjingar av kjente internasjonale storlåtar som mellom andre Cash og Dylan.

Her er eit par avisoppslag:
”Det ble en helt magisk kveld! Jeg blir sittende og måpe over ferdighetene hans både underveis, og mellom låtene, så vel som når han tar innledninga og når han avslutter. Oversettelsen og tolkningen hans av Don’t Think Twice, It’s All Right kommer jeg til å bære med meg lenge!”
— Ole Halvor Fossum


“For en kveld Trygve Skaug ga oss! Ikke visste jeg at det fantes så mange tanker, musikalitet, lunhet, humor og tilstedeværelse i en og samme artist.”
— Wenche Smestad